Exclusief South Luangwa - Land van Leeuw en Luipaard 2022

Deze 11-daagse fotoreis brengt je naar de exclusieve wildernis van South Luangwa.

In dit land van roofdieren is de densiteit van wild fenomenaal hoog, die van toeristen bijzonder laag. South Luangwa is gekend voor zijn grote populaties leeuwen en luipaarden, maar ook verschillende troepen wilde honden zijn er aanwezig.

Dit is een luxesafari waarbij we zowel vanuit het voertuig als in het kamp en vanuit kijkhutten fotograferen. Deze laten onder andere toe veilig op enkele meters afstand van een drinkende olifant te komen.

Er is slechts plaats voor 5 deelnemers.

Praktische info: 

Tijdens deze reis ligt de focus helemaal op de wildlifefotografie.

De reis is 11 dagen ter plaatse. Reken extra dagen voor de internationale vluchten!

We hebben twee 4x4 voertuigen ter beschikking in South Luangwa waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen om comfortabel te fotograferen.

Accommodatie is in exclusieve en luxe lodges en tentenkampen midden in de natuur. Alle hebben ze een privé-badkamer (douche, toilet), mogelijkheid om batterijen op te laden en serveren ze heerlijke maaltijden.

Meer info en de volledige reisroute krijgt u door ‘meer info’ aan te klikken bovenaan deze pagina.

Klik hier voor meer foto's gemaakt tijdens deze reis.

DEZE SAFARI WORDT UITGEVOERD IN SAMENWERKING MET TUI TOURS.
Voor Shoot, het beste fotografiemagazine van België, schreef ik een artikel dat een hulp kan zijn bij het vergelijken van het safari-aanbod.

Getuigenissen

Bij het inschrijven van de reis naar Zambia had ik mijn verwachtingen zeer hoog gelegd en hoopte stiekem dat deze ingewilligd zouden worden. En of... wat een reis!!  Onvergetelijk!  Onze herinneringen blijven groots. Het is er echt het land van leeuwen en luipaarden, waar ook vele andere wilde...
Enkele jaren heb ik uitgekeken naar deze Zambia trip en de voldoening werd volledig ingewilligd. De voorgaande besprekingen en opgegeven info werd gevolgd zodat de voorbereiding optimaal was. Het verdere verloop, transporten ed. waren allen naar wens. Eenmaal aangekomen werden alle verlangens...
Reeds mijn 7de safari met Ingrid, nu in Zambia. Mijn verwachtingen had ik zeer hoog gesteld, want je hebt reeds veel gezien en wil meer. En of die waren ingelost: topreis!  Leeuwen, luipaarden, wilde honden, olifanten, bijeneterers enz., wat een weelde! Ook nog kunnen fotograferen tijdens de...